یوسف نیک انجام، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان در گفت وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، گفت: نخستین همایش استانی شعر «شکوفه های بهمن» همزمان با دهه فجر امسال در شهرستان فومن برگزار می شود.
وی با اشاره به اینکه این همایش همزمان با دهه فجر و در روز 16 بهمن 96 در سالن شهدای خدمتگزار این اداره برگزار می شود، تصریح کرد: فراخوان شرکت برای علاقه مندان در این همایش از هفتم دی منتشر شده است.
رئیس ارشاد اسلامی فومن با بیان اینکه همایش مذکور با همکاری انجمن شعر و ادب رودکی برگزار خواهد شد، گفت: پاسداشت یاد و خاطره دهه فجر و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران یکی از اهداف برگزارکنندگان همایش «شکوفه های بهمن» است.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: علاقه مندان برای شرکت در این همایش می توانند اشعار خود را تا تاریخ 30 دی 96 به دبیرخانه همایش واقع در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان فومن ارسال کنند.
نیک انجام شرکت در همایش را بدون محدودیت سنی دانست و افزود: از هر شاعر یک شعر پذیرفته می شود و موضوع اشعار باید دهه فجر و انقلاب اسلامی و در سه قالب کلاسیک، نیمایی و سپید سروده شده باشد.
وی اضافه کرد: همچنین اشعار باید جدیدترین اثر شرکت کننده بوده و در همایش و یا جشنواره دیگر با این اثر شرکت نکرده باشد. از آثار برگزیده توسط داوران استانی و ملی در اختتامیه این جشنواره تجلیل خواهد شد.
رئیس ارشاد اسلامی فومن، با دعوت از شاعران و هنرمندان استانی برای حضور در این همایش، تاکید کرد: سید حمیدرضا برقعی، میهمان ویژه اختتامیه همایش است. برپایی نمایشگاه عکس انقلاب، سخنرانی و نقد و بررسی و همچنین تجلیل از مادران شهدای هنرمند از جمله برنامه های پیش بینی شده در همایش «شکوفه های بهمن» خواهد بود.